fredag, juli 31, 2009

Redo för regn

Regnet det bara öser ner… och vinden viner och man undrar just vart den där sommaren tog vägen? Vi är glada att vi faktiskt tog tillvara på de fina veckorna som var. Erik och barnen gjorde ett par stranddagar, plaskpoolen på gräsmattan användes flitigt, vi intog så gott som alla mål mat ute på altanen och jag som jobbade solade i alla fall nästippen på fikarasterna. En grå och blåsig dag som denna känns dessa dagar långt borta men samtidigt återstår en hel sommarmånad så kanske får vi fler varma dagar och nybruna armar inom kort.

I väntans tider som vi går är vi dock duktiga och passar på att förbereda oss för den höst som komma skall. Filips och Vilmas garderober har setts över och vi har ännu en gång insett att Filip Långbens ben har blivit ännu längre. Likaså armarna. Lilla Vilmas kropp har nog inte växt sådär jättemycket, hennes kläder börjar snarare bli uttjatade än urvuxna… (gissa vem som tycker så?!).

Lindex gula stjärnregnkläder höll måttet bra i våras så nu passade vi på att reafynda en uppsättning i större storlek till dagis. En uppsättning där byxorna är lagom i benen men där säkert fem Filiprumpor hade fått plats upptill… Inte helt proportionerlig i kroppen just nu :)

Men sen är det ju det där med dubbla uppsättningar så för att ha sitt på det torra även hemmadagarna behövs ett regnställ till och då lockar detta ursöta med paraplyer, också från Lindex, massor… Så nu inväntar jag bara en rabattkupong i brevlådan – sen slår jag till! (För er som vill ha enfärgade regnkläder och inte bara rött eller blått så såg jag att KappAhl fått in gula – ursnygga).

Bilderna kommer från Lindex.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag föll också pladask för paraplymönstret! Vilket sammanträffande va?!

Kram

Anonym sa...

Fy vad drygt med kliandet.
Skönt att höra att du fördriver tiden med annat. Låter som om ni har det riktigt bra iallafall, snoret, hostan och kliet till trots :-)
Augustibebis? spännande. Kram Viktoria