torsdag, augusti 06, 2009

Klockan 09.30 i morgon…

…har vi fått tid på förlossningen för bedömning. Gulp. Känslan ikväll är mycket märklig och svår att beskriva. Antingen sitter vi härhemma i morgon kväll. Med popcornskålen på min mage, ännu en dag längre gångna. Eller så upplever vi just då en av våra livs tredje största dagar. Och när man beskriver det så är det inte så konstigt att känslan ikväll är svår att beskriva.

Natten i natt var ett elände. Vaknade efter tre timmars sömn och sen höll kliandet, mitt numera uttjatade ämne, mig vaken ända fram till morgontimmarna. Till och med i öronen kliade det. Från stranden ringde jag sen vår barnmorska och sa som det var. Att jag aldrig hade trott jag skulle behöva ringa det samtalet och erkänna mig uppgiven. Jag som är så envis. Men nu är det bra nära outhärdligt. Hon ringde sen vidare till specialistmödravården och hade där fått prata med en läkare som tyckte vi skulle komma in i morgon för en bedömning av hur vi ska göra. Och det är ju bara just en bedömning och absolut inte en tid för igångsättning. Ändå flyger tankarna iväg… tänk om vi faktiskt äntligen får veta vem det är som så länge vuxit och bott i mig? Men det tror jag innerst inne inte. Troligast är att vi blir hemskickade med bedömningen att förlossningen inte ens är i närheten av att ha startat. Och med risken att jag blir tokig av allt kli.

En eloge förresten till er som fortfarande kikar in här och läser. Sista veckorna har det verkligen bara varit en gravid-, och gnällblogg men jag lovar att bättring kommer. Kanske att ni snart möts av en liten nyföding på bild i stället!

7 kommentarer:

Erica sa...

Det är klart vi fortfarande kikar in och läser! Precis lika klart är set att du ska gnälla så mycket du bara vill. Klådan låter hemsk och jag vet att du absolut inte är den som gnäller för inget.
Förstår att det börjar kännas drygt att vänta nu, måste ha känts som övertid ett bra tag.

Kram på er och hoppas att allt går bra imorgon. Ser fram emot att få se minstingen i familjen här snart-

Lina sa...

Åh,jag väntar och är så nyfiken. Jag hoppas att ditt kliande ska ersättas av en liten bebis snart. Tänker på er mycket och hoppas att jag får träffa er så småningom. Ha det så bra. Kram Lina

Snäckan sa...

Åhhh tänk om det verkligen blir en liten bebis idag!!!!!

Jag kan verkligen inte ens tänka mig hur jobbigt det måste vara när det tom kliar i ögonen.

Och tro inte för en sekund att vi inte vill läsa för att du klagar lite. Vi vill ju följa dig och den snart större familjen i ur och skur, ja i det som helt enkelt kallas livet!

Lycka till idag, ska tänka på er massor!!!!!!!!!!!

Kramar

Sandra sa...

Åh gud, nu är jag riktigt pirrig! Hur har det gått?! Tankarna är hos er kan jag säga! Och din blogg är fantastiskt intressant, jag läser alla tankar med lika stor behållning. Kram kram kram

Snäckan sa...

Åhhh som jag undrar om ni har liten bebis hos er nu!!!!!


Många kärleksfulla kramar

Anna, Emilia & Nora sa...

Undrar också!?!?
Popcornskål eller bebbe?
Önskar er all lycka om ni är på förlossningen nu!!!
KRAM.

Erica sa...

Hoppas ni har det bra oavsett om det blev popcorn eller bebis igår!

Massor av kramar