fredag, september 04, 2009

I väntans tider...

Nähä ni, så ni tänker!!! :) På tal om det så måste jag bara berätta att Filip i går när vi körde förbi sjukhuset frågade om vi ska "hämta" en till bebis där sen...! "Nej, nu blir det nog inga fler", sa vi. "Johohohoho", fnissade Filip. "Snart är det nog en till bebis i din mage mamma och då blir den såhäääär stor igen!" (och här visade han med armrörelser en i mina ögon överdrivet stor mage...) I nästa stund kom han dock på att den inte skulle få plats i bilen (bebisen, inte magen) och så var det samtalsämnet över.



Nej, det är ett paket vi väntar på och kanske i ärlighetens namn att det är jag som väntar mest. Bland alla fina paket vår minsta lilla stjärna har fått så fanns där ett med pengar i där vi fick lov att själva botanisera bland höstens nyheter - så kul! Men som ofta sker när man verkligen FÅR så har vi inte hittat något... Väntade därför ivrigt på att Villervallas nyheter skulle dyka upp och minsann - häromkvällen bokade jag in Erik bredvid mig i soffan för hemklickning av lite smått o gott. Så nu väntas det på en duns i brevlådan med paket innehållandes heldress i lavender och mössa i grönt till Alvin. Och så matchande klänning i velour till storasyster. Jag föll så pladask för ränderna i de snygga, mustiga färgerna att hon faktiskt får en sådan mössa också. Och är det så att storebror blir avis på småsyskonens matchning så är det inte omöjligt att en tröja till honom klickas hem lite senare... hrrm. Gärna tillsammans med de ursnygga jeansen med stjärnor på bakfickorna, och kanske vill då lillasyster matcha med jeanskjolen i samma stil?! Och så en orange velourmössa till Filip också. Och lite mysiga innebyxor. Nej, nu sprang jag nog iväg längre än vad plånboken räcker men en tröja till Filip, det får det nog i alla fall bli!

Villervalla har för övrigt ny, fin hemsida där det är enklare än tidigare att handla. Förutom lavenderränderna tyckte jag att de nya Eko-kläderna med gröna träd var jättefina. Och förstås de enfärgade basplaggen som alltid går hem. Det farliga med just Villervalla är att man skulle kunna förhandla sig totalt då verkligen allt går att kombinera och matcha i det oändliga...

Bilder lånade från Villervalla.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hehe, gissa var jag var och botaniserade innan jag ramlade in här. Jojomen på Villervallas sida min fina tvillingsjäl.

Shoppa loss så att plånboken blir alldeles för tunn är inte speciellt svårt....

Kram