tisdag, september 22, 2009

MössModell

I det höstrusk som nu råder utanför fönstret har vi passat på att inventera bland den kommande säsongens ytterkläder till de små och insett att det behövs både det ena och det andra samt att jodå - Filip Långbens ben har växt ytterligare ett antal centimetrar sen sist det begav sig med kyliga höstvindar och snöslask. Men med rejäla rabattkuponger på Lindex och ett par Traderafynd i nyskick är nu det mesta införskaffat och det känns skönt att dra streck efter streck på den digra listan.


”Ja, inte behöver de frysa om huvudet inte”, konstaterade farfar med ett leende när han häromdagen trasslade in sin hand bland alla mössor på hatthyllan… Och jag kan inte annat än hålla med och erkänna att mössor är en last och passion hos mamman i familjen. Det finns ju så mycket fint till både små prinsar och prinsessor som dessutom inte behöver kosta skjortan, och att mixa och matcha är fantastiskt kul!

Här provar Vilma senaste tillskottet från H&M. I den mycket odefinierbara färgen mullvad som vanligtvis inte är en favorit men som passade lillan så bra att den absolut får ett nytt hem på vår hatthylla.

På tal om huvud så är mitt alldeles fullt av mössidéer som jag än så länge bara sett i fantasin och inte i butik tyvärr. Kanske något man skulle satsa på… Mössdesign á la Anna ;)

Inga kommentarer: