onsdag, september 30, 2009

Skogens djur

Barnkläder med landskapsmotiv verkar ha blivit en stående trend att spana efter varje höst och vår. Jag tror att det var Polarn O. Pyret som var först ut med det (?) och så har de stora kedjorna hakat på och nu även me&i i höstens kollektion. Härhemma har funnits en och annan variant från PO.P men det är ändå med störst spänning jag varje ny säsong spanar in Kappahls landskapsmotiv. Deras har varit storfavoriter många gånger nu och så även höstens med skogens djur i fina höstfärger, designade av Ingela P Arrhenius. Jag är ju allt lite svag för syskonmatchning - tycka vad man tycka vill men gillar man kläder och färger så är det svårt att låta bli - och alla våra tre små ljuvlingar har nu varsina olika plagg med samma mönster i sina garderober.


På bilderna nedan provar förresten Filip och Vilma (ännu fler...) nya mössor från gårdagens mysiga heldag i Gällstad. Klassisk röd toppluva, modell tjockare till Filip och den oemotståndliga med orange hjärtan till Vilma.

Med två barn födda i värsta RS-tiden och dessutom som modell mini har vi otroligt stor respekt för det där med att ta ut små bebisar i stora folksamlingar och varken Filip eller Vilma var i affärer förrän de var många månader gamla. Alltför mycket hemska följder av att råka ut för detta elaka virus både såg och hörde vi om under de två vistelserna på neo. I går gjorde vi dock en chansning och åkte iväg på vår första tripp som fem. trots att lilleman bara är en och en halv månad gammal. Gissade på att inte alltför många hade vägarna förbi Gällstad en vanlig tisdag i slutet av september och rätt hade vi då vi i fyra butiker sånär som på expediterna var alldeles själva! Kändes helt ok att ta med lille Alvin in och var dessutom skönt och lyxigt att inte behöva trängas. På Serholts outlet höll de som bäst på att packa upp höstens första leverans av julsaker - i vitt - och jag föll som vanligt trots den tidiga tidpunkten... Ljuslyktor med stjärnor, en stor vit ängel i trä, en underbart fin bricka till glöggkalasen samt en hel massa kort och småpynt fick följa med hem - till en mycket billig peng dessutom.

På tal om byxor med landskapsmotiv. Nu kissade en liten filur i mitt knä precis igenom sina så nu måste jag styra kosan mot skötbordet!

1 kommentar:

Anonym sa...

Älskar Vilmas mössa!

Syskonmatchning är svårt att inte fall för ;-)

Kram