söndag, oktober 18, 2009

Jag tävlade – och VANN!!!

Tänka sig. Lotten föll på mig den här gången! Nyss hemkomna efter en riktig familjemyshelg i Örebro slog jag på datorn och såg till min stora förtjusning att JAG vann det där hjärtans fina kocksetet från myHeart. Och jag vet en liten tjej som om några veckor kommer få det inslaget i paket på sin 2-årsdag...

SÅ glad blev jag för det här! Tack fina Anna – både för proffsig lottdragning ;) och för din härliga, inspirerade blogg som är en sådan ständig humörhöjare. Ni som läser här har väl varit inne på Barnshoppingbloggen? Klicka dig genast vidare annars är mitt råd! Massor av roliga shoppingtips till barn, kläder såväl som saker, blandat med tävlingar med fina priser titt som tätt.

Nu ska jag luta mig tillbaka och njuta söndagskvällen med en varm och gosig liten Alvin sovandes på bröstet. Jag är typen som har mycket svårt för ouppackade väskor så helgens packning är redan uppackad och tvättad. Erik och Vilma har varit och handlat och eventuella Närkebaciller är bortbadade från alla barn. Nu är vi nöjda – och trötta. Håller tummarna för en god natt utan för mycket suddande… Vaknar jag pigg i morgon kanske ni får en liten resumé från vår helg!

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis!