söndag, november 08, 2009

Halsen from hell

Ont i öronen, värk i kroppen och en kroppstemperatur som har problem att hålla sig stabil. Detta i sällskap med den där halsen from hell är mitt tillstånd just nu :( Vaknade faktiskt med halsontet redan i går men pumpade mig då full med piller för att orka vara vanliga mamma Anna på lillans födelsedag. Den planen lyckades ganska väl men bara tills sötgrynen var i säng. Sen steg temperaturen på bara ett par timmar upp till nästan 40 grader...

I dag går jag också på Alvedon då det inte riktigt är läge att som trebarnsmamma vara sjuk en hel dag. Det kryper liksom i hela kroppen av att höra Erik rodda allt själv för jag vill ju också vara med! Dock gör han det med bravur, min hjälte. Och så är det ju hans dag i dag så det var först nu för en stund sedan som jag och Alvin äntrade soffan för en stunds vila och då slog eländet till igen. Typiskt nu när kvällen närmar sig. Bara det nu är något snabbt övergående och inte något annat otrevligt. Tanken på den omtalade influensan slog mig men jag sköt snabbt bort den igen. I morgon vaknar jag säkert piggelin igen! (Det där sista var det optimisten i mig som sa...)

3 kommentarer:

Viktoria sa...

Krya på dig!
och Grattis Vilma i efterskott.
Kramar

Anna sa...

Nej du får inte bli sjuk nu ju.. jag som har en kul sak att se fram emot denna veckan..Se till att bli frisk till onsdag nu.

Jag har me en pissig dag/natt.. har varit helt sjukt trött o haft ont i ryggen och allmänt gråtfärdig hela dan. När jag sen kröp till kojs efter lite halvslummer i soffan var det lögn att sova.. pigg..o konstant myrkrypningar i benen som gör mig tokig... Nu är andra gången som jag är uppe i natt..ska göra att nytt försök nu att lägga mig och se om benen är på min sida.. annars får det bli yxan.. =)

Sovgott o krya på dig

kram kram

Anonym sa...

Åhhh, stackars lilla Anna! Krya på dig finaste du!

Kram