måndag, februari 22, 2010

VÄDJAN från mig och Alvin!

Jag visste det i samma sekund jag klickade. Det skulle bli kortet. Kortet som visar Alvin precis på pricken som han ser ut. Som han ser ut när han blir sådär lycklig över något. Lycka blandat med en gnutta iver och med den där extra stjärnglansen i ögonen.

Sekunden efter såg jag att känslan hade varit rätt. Det BLEV bilden! Vad den också blev var tyvärr en oskarp sådan och jag har faktiskt aldrig tidigare grämt mig så över en oskarp bild... Men det här kändes verkligen som once-in-a-lifetime. Det var ögonblicket som fångades exakt när det skulle. Skit också.

Men så kom jag på bloggen och en massa fina läsare som finns här... Är det någon bildredigeringsduktig som kan, vet och har tid och lust att hjälpa mig att antingen göra ett försök att fixa till det eller åtminstone direkt kunna säga att det inte går? Nu behöver det inte bli perfekt, det fattar ju till och med jag att det inte kan men i alla fall lite skarpare...

Så om någon känner sig manad och hinner, orkar och vill får du mer än gärna höra av dig. Jag skulle vara den personen EVIGT tacksam! Den här Alvinbilden skulle göra sig perfekt på hans halvårshylla bredvid syskonens...

5 kommentarer:

Lotta sa...

Jag skulle kunna ge det ett försök om ingen bättre än jag kan. Då får du maila mig bilden. Och sen beror det ju på hur mycket du tänkte förstora den senare.

Kramar!

Anonym sa...

jättefin bild.
kram viktoria

Erika B sa...

Hej Anna,

Tittar in här och kollar läget ibland för att se hur ni har det. Det är ju så många nya på jobbet att det är trevligt att veta hur "de gamla" har det. Såg att du ville ha hjälp med bilden på Alvin och då vaknade förstås jag till. Jag använder Photoshop Elements och har gjort 4 olika förslag till dig. Man kan ju inte bara ta bort en sådan bild på en så glad och fin kille! Bilden går att rädda ganska bra faktiskt och jag har gjort en variant i svartvitt och en i sepia som nog egentligen passade ännu bättre. Du kan väl maila mig på jobbet så mailar jag över bilderna till dig om du vill ha dem.

Ha det gott i vintervädret!
Erika B på jobbet

Anonym sa...

Hej!
Vilken FIN bild!!! Hade gärna hjälpt dig, men min laptop med PS på är sönder :(
Hoppas ni alla har det bra i snökaoset!
Kram från oss!
Anna, Emilia & Nora.

Snäckan sa...

Vilken härlig bild!!

Jag hjälper dig ju mer än gärna om det inte är så att du redan fått hjälp förstås!

Puss och kram!