måndag, april 12, 2010

Små fötter som växer...

...behöver nya skor. De varma vinterkängorna behöver bytas mot något lättare och luftigare och till lillan är det en ren fröjd att frossa bland allt vårnytt på skofronten... Förutom de ni ser här, som redan ligger i hennes skolåda och väntar på ännu varmare dagar, behövs nu akut ett par hederliga gympadojor. Gärna i favvofärgen rött. Sen är Vilmas skogarderob komplett i väntan på ännu mera vår.

Filip Långbens långfötter (eller snarare långstortår) verkar otroligt nog ha stått någorlunda stilla under senaste halvåret så han klarar sig på höstens pjucks så här långt.

Och Alvin (även han har lång stortå precis som storebror) - han är än så länge skolös. Och för tillfället även overall-lös... Svåraste årstiden nu då vinteroverallen är på tok för varm frampå dagen samtidigt som stickad kofta känns för kallt. Funderar nu skarpt på att shoppa loss på en av Villervallas vändbara och lite tunnare overaller. Någon som har erfarenhet av dem?

Vilma är i alla fall så otroligt glad för sina röda foppisar med hjärthål att hon just nu använder dem inne. Helst hela tiden och helst så fort hon kommer ner på morgonen. Då är man nöjd :) Nu vore drömmen att hitta bruna till Filip i år men det verkar ju stört omöjligt... eller? Ingen som har sett några? Tar tacksamt emot tips i så fall!

Bilder från Din Sko.

1 kommentar:

dyanna sa...

Your blog is very interesting.I'm waiting for your new post.
Have a nice day.