tisdag, juni 08, 2010

Ett impulsköp

En blommig dröm, visst är den?! Denna helknasiga och tokblommiga byxdress i glada färger som nu hänger i Vilmas garderob. Det blev ett impulsköp i dag när lillan och jag gjorde en snabbrunda på stan. Vilma älskar byxor nu. OCH klänning och det blir ju lätt lite tårta på tårta och väl bylsigt ibland så det här med byxdress blir den perfekta kombon. Tjejigt men ändå byxor. Perfekt!

Den blommiga knasdressen finns på KappAhl och är ljuvligt söt på. Det händer inte ofta men just nu var det på KappAhl alla fina tjejkläder fanns. Annars brukar Lindex ligga bra till där men KappAhl kan de med. Kika in ni med tjejer, ovanligt mycket fint! Dressen kostar 129 kronor och finns även med vit botten.

2 kommentarer:

SandraS sa...

Ja, den var verkligen suuuuuperfin och tuff! Vilma var ju så stolt över den också =) Riktigt mysigt igår också som vanligt! Var sugen att prova badräkten på Ester sen igår, men det hanns inte med. Jättetack för lånet av alla kläder! Vi hade en mysig sommaravslutning igår, så idag är sista dagen innan sommarlovet =)

Anna E sa...

Så jättefin!! :)

ja kappahl har verkligen skärpt till sig och börjat ha fina kläder nu!

Tack för idag! jättemysigt var det trots något griniga barn. ;)

Kram på er alla goingar!