lördag, augusti 28, 2010

Discolördag

Barnen, de två stora, har senaste månaderna själva valt disco framför filmmys på lördagskvällarna efter maten. Då åker oftast soffbordet undan och den röda lurviga mattan får agera dansgolv för en stund. Lillebror, som inte har så mycket att säga till om, har därmed också vuxit upp till en mycket nöjd och följsam liten människa som även han älskar just att dansa.

Vi lyssnar MYCKET på musik härhemma. Och vi – hör och häpna Sandra och Hanna ;) – SJUNGER också massor! Jag vet, inte alltid så offentligt men innanför hemmets trygga väggar, där skrålar vi på! Våra små älskar musik i alla dess former och att dansa är nog nästan det bästa de vet. Särskilt när jag och Erik hänger på. Och i kväll plockade vi fram förra helgens moves och lyssnade bland annat på en ny favorit - Rasmus Seebach – Natteravn - som spelades även då. Det är inte lite gulligt att höra Filip, men kanske framförallt Vilma sjunga på danska kan jag lova ;)

Hoppas ni har en fin helg! Själv har jag redan lyckats åka på höstens första förkylning och hoppas nu hinna kurera mig innan monsterveckan tar sin början... Mer om den i morgon!

4 kommentarer:

anna e sa...

:)
vad härligt att få dansa och sjunga!
Snart vill vi vara med också!
Tråkigt att höra att du är förkyld :(
Hoppas du kryar på dig snart och inte smittar några barn på kuppen för vi vill leka snart som sagt!

Kram på er!!

//anna e

Anonym sa...

jag har ju alltid sagt att du kan sjunga anna! och visste väl att du smygsjunger hemma :) då kan vi väl göra det tillsammans allihop nästa gång :) Samuel blir nog jätteglad, han drar ofta fram platsgitarren och tvingar mig att sjunga "snälla, snälla" medan han slår på strängarna. ibland är det pippi eller "memil" man konstigt nog verkar han ha fastnat för Caroline Af Ugglas... Kram!

SandraS sa...

härligt gäng! det ser jätteroligt ut! ja, era små har verkligen alltid haft något nytt och roligt att gnola på när man ses. små sångfåglar. och såklart de har ärvt det från någon =) dansmovsen också! lycka till med monsterveckan. hoppas verkligen det blir toppensuperduperjättegrymt bra med nya kaklet nu också, så att allt i backspegeln bara försvinner i en djup glömska. vilken eländig kakelresa det blev, det hade man inte kunnat förutspå. Hoppas du också får små stunder titt och tätt att vila lite nu i dagarna med! Hälsa mamma och pappa med! KRAM Sandra

Anonym sa...

Åh vi hade också fredagsdisco här hemma för någon vecka sedan till både store och lillebrors stora förtjusning. Lucas skakade blöjrumpan och Simon körde breakdance ;-)

Kram