måndag, augusti 30, 2010

Sagokläder

Hopps! Hittade ett några veckor gammalt inlägg som jag glömt att publicera. Så håll till godo - lite bubbel om barnkläder får ni här!


Polarn O. Pyret har kommit med nya tryck. Som de själva beskriver det på sin hemsida; ”Som hämtade ur en sagobok – bara att börja berätta!”

Motiven heter På min gata, Djurens promenad och Stopp i trafiken. Jag tror att Filip skulle vilja ha dem alla tre (dock är de lite too much för min smak men ibland måste man ju faktiskt ge efter!). När han och jag gick förbi PO.P häromdagen såg han dem i skyltfönstret och insisterade på att gå in och titta... Mamma Anna nekade inte utan njöt stunden med äldste och ganska klädintresserade sonen.
”Vi kanske ska skicka hit mormor, eller vad tycker du mamma?”, sa lille filuren bus. Det där lät nästan lite bortskämt men så är ju mormor väldigt snäll...! Samma kväll ringde dock farmor och kollade storlek då hon också hade sett dem och tänkt på ett visst barnbarn :)

Så nu får vi se vad det blir...;

” En morgon när pappa skulle åka till jobbet så fastnade han i världens längsta kö. En traktor hade vält på vägen och flera hundra höbalar låg spridda som stora, vita sockerbitar (höbalsmaskiner är något Filip älskar och pratar om varje dag ;) )”, eller...

”Det var en gång ett litet lejon som hade tappat bort sin mamma. Han frågade alla djur han mötte om de hade sett henne...”, eller...

” Det var en mörk, mörk kväll... I den lilla staden lyste lampor i fönstren på alla de fina husen och när vi tog en promenad såg vi en massa spännande saker. I ett hus såg vi en familj som bakade. I ett annat några små barn som badade så bubblorna skvätte och i det tredje... i det tredje såg vi något skumt. En ficklampa som vajade fram och tillbaks i det annars så mörka huset...”

Uppdaterat i dag - det blev ingen :( Slut på rätt storlek i två städer farmor kollat och nu även på webshopen! Men kanske kommer de in igen? Sagorna - de får vi dock spinna vidare på!)

Inga kommentarer: