torsdag, november 11, 2010

Glad för det lilla

November är ju om än mest rolig så för oss också en hektisk månad. Förutom alla födelsedagar som ska firas, kalas som ska ordnas och presenter som ska köpas så vet man ju att det också dimper ner kallelser från BVC och tandläkaren. Inte mindre än fem besök har vi listat ut att det kommer bli i år.

15-månaderskontroll för liten Alvin, 3-årskontroll för Vilma, 5-årskontroll för Filip och så på det tandläkarbesök för de två med flest tänder. Det låter kanske konstigt men jag blev uppriktigt lycklig då kallelserna började trilla in och jag insåg att vi på en och samma förmiddag lyckats pricka in fyra av fem besök – utan att de krockar och utan att vi behöver vänta!

Så i morgon maxar vi förmiddagen och sen återstår bara Filips 5-årskontroll om några veckor. Vad härligt livet är när man kan bli så tacksam för det lilla! I stället för att behöva ha bil och/eller fixa barnvakt vid fem tillfällen liksom. Det är stort för oss!

1 kommentar:

Camilla sa...

"Kan man glädja sig åt det lilla i livet har man mycket att glädjas över". Tror man blir en lyckligare människa om man kan se de små glädjeämnena också! Härligt med en hektisk november! Annars tycker jag mest det är en månad av väntan och längtan! Älskar adventstiden och tycker att det är den absoluta höjdpunkten på året! Pyntet, dofterna, ljuset, glögg och mys framför brasan... Kram