torsdag, december 02, 2010

Snö!

Det är som att leva i ett sagolandskap med all denna snö. Nästan för bra för att vara sant. En än så länge väldigt välregisserad början på julen och jag hoppas SÅ att den får ligga kvar. Nu när den ändå är på plats menar jag. Sådan här snö är ju den perfekta. Den är ren, den är inte blaskig, den är bara gnistrande vacker där den ligger och skänker ett lugn över allt.

I kväll har det dalat ner stora flingor igen men den här gången inga mängder. "Woooouuuw", säger Alvin åt allt det vita och pekar med hela handen och munnen formad till världens minsta "o". Vad han tyckte om pulkapremiären ska ni få se i morgon för i kväll är vi pömsiga här. Sängen kallar NU, en hel timme tidigare än vad klockan brukar bli!

Natti natt!


Vår baksida där kvällen pågår för fullt innanför fönstren. Till helgen måste vi börja skotta fram altanen igen. Det är ju där Alvin brukar stå och sova om dagarna. Nu får han i stället snusa sött på framsidan och jag tror visserligen inte han märker någon skillnad men jag tycker det är mer skyddat och bekvämt att ha lillälsklingen utanför ett fönster så man kan ha koll!

3 kommentarer:

Emelie sa...

Ja, visst är det mysigt med snö! Hoppas den ligger kvar fram till jul! Erat hus ser hur mysigt ut som helst!

Hoppas att ni alla mår bra!
Kramar!!

Anna E sa...

Å heja vad mysigt det ser ut :)

Vi kommer och myser med er på tisdag minsann!
Vi är inne och tar det lugnt idag... vaknade inatt av att Frida krupit ner bredvid och kräks över hela mig! Så upp och duscha och byta lakan och så en bebis som helt plötsligt var hur pigg som helst! Så då kör vi en runda magsjuka igen!

Kram A

SandraS sa...

Så fint och mysigt! Och Ester hälsar att man sover sååå gott utanför ert fina hus, hon tackar extra för senast! Ses imorron!