söndag, januari 02, 2011

En spion i vårt kök...

Lite mystiskt måste jag säga men efter lunch i dag stod plötsligt en spion i köket. Mörkt och ganska diskret klädd. Med solbrillor och ficklampa. Taggad till tusen var han också inför eftermiddagens spionkalas hos en av bästa kompisarna. Himla kul idé måste jag säga!


Nu sitter han djupt nersjunken i soffan tätt intill lillasyster framför Lejonkungen. Med misstänkta spår av choklad runt munnen... Nöjd, glad och trött. De hade haft jättekul på kalaset med spionskola som dock var väldigt hemlig enligt mamma Sandra?! :) och sen dramatik då de tagit en mörkklädd inbrottstjuv till fånga som hade stulit allt godis!!!

Här har vi precis ätit gott kött, fluffigt potatismos och till det ett glas rött och firat söndagskväll. Bara för att liksom. Bara för att Erik nu är LEDIG nästan en hel vecka! Han jobbar fredag men det räknas väl knappt? Annars lata sköna dagar. Tillsammans. Lyx med stort L.

I morgon bitti blir det en tur till stan för hela familjen. Ikeafrukost och sen lite shopping och spanande där. Vi har sovrumsplaner som förhoppningsvis blir verkliga lite längre fram i år... Inga jättestora men byte av ek som börjat fulgulna till vitt. Och så kanske lite målning om vi ändå är i farten. Lite annan klädförvaring blir det garanterat och det kliar nästan redan i fingrarna bara jag tänker på det. Och så utelunch och kanske ett par nya stövlar till mamman i huset. Känns som en helt okej måndag att se fram emot!

2 kommentarer:

Anonym sa...

cool!!
kram viktoria

Camilla sa...

Det var verkligen kul att träffa på er alla och (kanske speciellt) er lilla spion härom dagen... Så stolt över sin coola outfit! Hihi...