söndag, januari 02, 2011

Little star

Måste bara visa er en bild på nyårsfiraren Alvin :)

Här bestiger han våra vänners trappa, nyfriserad av sin älskade gudmor. Hon hade precis fixat till sin lille 3-årings frisyr när Alvin flämtandes och med bedjande ögon springer efter henne med sina små händer strykandes över håret för att kalla till sig hennes uppmärksamhet.

Som den supermamma S är fångade hon genast Alvin i farten och tillbaka kom han snart med värsta coola frillan som satt i hela dagen i går också!


Jag konstaterar med glädje att vår minsting nog har det snällaste håret i syskonskaran. Faktiskt så man nästan kan kalla det lite fylligt. Men bara lite. Fylligt kan man däremot inte kalla Filips. Äldst har nämligen värst (se här bara!). Stackaren, han kan vara riktigt fin när han är hyfsat nyklippt men sen när det blir för långt, ja då blir det ett enda tjorv - precis som på mamman hans.

Vilmas är nog också lite bättre om än aningen tunt men hon är än så länge nöjd bara det VÄXER! Väldigt inne på lååångt hår är hon nu vår lilla men det växer ju inte precis i raketfart...

Hår och frisyrer - ett outtömligt ämne men NU är det läggdags för mig! Gonatt, sov gott!

1 kommentar:

SandraS sa...

SnyggAlvin!! Hans frilla höll ju bäst av alla! Riktigt gullig var han när han kilade efter och också ville ha fixad frisyr - goding! Pussar från mig!