onsdag, mars 09, 2011

Status onsdag:

- Varmblå himmel och fågelkvitter utanför fönstret
- Tokförkyld pappa Erik som åker iväg tidigt för att lämna vår numera glänsande bil på service
- En illamående mamma? Hua, tanken att det är Vilmas bacill som angripit mig finns men jag skjuter bestämt bort den. Mår inte kräkilla men det ligger där och lurar hela tiden ihop med ett för dagen dunkdunkdunkande huvud och en hals som börjar göra misstänkt ont när jag sväljer...
- Och, håll i hatten nu för det här är som ett skämt... TRE NYFÖRKYLDA BARN!

"Måtte vi vara friska i morgon", skrev jag för några timmar sedan. Njae, den önskan slog väl inte riktigt in. Bacillerna ligger som en tung ridå i vårt hus och frukosten var nästan festlig på sitt sätt. Det var inte tyst en sekund. Nös inte den ena, så hostade den andra (en hemsk skorrande hosta). Och ropade inte nästa "SNOOOR, mamma!" så nös den förste igen så det skvätte över samtliga runt bordet.

Vilma har nästan 39 graders feber och Alvin som precis nästan var frisk har en näsa utan droppstopp i dag plus lite feber igen han med...

Ja, ni hör. Kom inte hit för vi är nog nästintill farliga nu :) Det enda positiva är att samtliga är vid gott mod och sådär lite extra mysiga som de blir när de är sjuka. Vi har lekt med barbie hela morgonen och Filip rev sin legoverkstad för att bygga ett hus åt Vilmas dockor istället. Nu tog dock orken slut hos samtliga och vi sitter och tittar på film som Filips snälla kompis Frida kom förbi och lånade ut igår. Tom & Jerry och Filip skrattar så han nästan kiknar :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Anna!

Hoppas att ni kryar på er snart! Känns som en klen tröst att skriva att det går över.

Kram Anniika

Camilla sa...

Era stackare!! Men snart är det varmt, soligt, friskt och umgänge! Krya på er och jag håller tummarna för att den elaka magbacillen håller sig lååångt från er!!!
Kram Camilla

Anna sa...

Tack Annika - Men det GÅR ju över. Tids nog i alla fall även om just snor kan vara en never-ending-story... Hoppas allt är bra!
Kram

Camilla - :) Tack! Ja, nästa veckas umgänge ska vi INTE missa, det lovar jag!
Kram kram