lördag, maj 28, 2011

Disco á la Astliden

Kvällen är här och det är äntligen dags för lördagsdisco. Så på med dansstassen och håll i hatten. Snart dansar vi så golvet gungar, mattorna ryker och gardinerna fladdrar.

Alla härhemma har sina speciella moves och det är så fantastiskt roligt att se. Ingen slår Vilmas rumpvick, Alvins snurrar eller Filips lite nya "stor-kille-dans-stil". Lite coolare än innan. Och ni som känner Erik, ja ni vet ju hans dansspecial. Den som en vacker dag kommer bryta hans stackars handled då specialen innebär att han faller bakåt och landar på en arm/hand. My gosh. Jag blir mer och mer nervös för varje år han gör det ;)

Dansa med familjen är galet kul och just nu gör vi det till dessa låtar. Alla har sin favorit. Lyssna och dansa med vettja!


* Alvin diggar Loreen: Loreen – My Heart Is Refusing Me

* Vilma älskar Shakira (kan det månne vara därifrån rumpvicket kommer?!)
Shakira – Waka Waka (This Time For Africa) - K-Mix

* Filip rockar loss till Lady Gaga:
Lady Gaga – Judas

* Mamman i huset tycker om J Lo´s nya hit:
Jennifer Lopez – On The Floor

* Och pappan, han är svag för Robyn:
Robyn – Indestructible (Radio Edit)


Nu återstår bara godisskålarna och salta pinnarna. "Gooooodisch" är ett nytt och väl använt ord i lillebrors vokabulär. Det sägs dessutom alltid i samband med smackande mun och ivriga hopp upp och ner. För ja, nu har vi gett efter för lite gott även till honom. Helt klart har godiset gjort entré tidigare och tidigare för varje barn...

Inga kommentarer: