torsdag, juni 30, 2011

Ett öde

Ingen har nog undgått denna kille. En så fin och äkta människa med ett hjärta så stort. Ingen kan nog heller titta på videon eller höra storyn berättas utan att ögonen tåras och hjärtat gör ont. Ett sådant öde. Ett bevis och en påminnelse om att man ska ta tillvara på livet och det man har, de man älskar, och vårda kärleken ömt.

För den som eventuellt inte vet vem killen är så var han med i American Idol. Den här låten handlar om hans flickvän som var med om en svår bilolycka för snart två år sedan. Läkarna sa att det inte fanns något hopp men han vägrade ge upp. En tid senare vaknade hon, svårt skadad och handikappad men hon lever och han finns där för henne. I nöd och lust heter det. Men historien gör ju så ont att tänka på och man blir så uppriktigt ledsen. Livet är inte alltid rättvist...

Låten är fantastiskt vacker och har spelats flitigt på radio den senaste tiden. "What are words" heter den och den lämnar ingen oberörd.


2 kommentarer:

SandraS sa...

Åh vad vackert! Och vilken fantastisk text, så sant!

Anna sa...

Usch va hemskt, jag har missat historien bakom denna låt/kille, men såklart bölade jag en skvätt när jag såg det.. Hur är det med er i Habo, har du nedräkning för semestern snart me? Jag jobbar fyra dagar till, ska bli så skönt och välbehövligt. måste se till att hinna med att ses nån gång under sommaren. Hur går det med "nya" jobbet förresten, funkar det bra? Hörs snart igen.
kram