fredag, augusti 19, 2011

Ikea 2012 – Kvadratsmart

Nästa vecka börjar äntligen nya Ikeakatalogen delas ut men redan nu kan man smygtitta i den digitala versionen… Jag ska försöka hålla mig. Gillar känslan av att öppna den sprillans nya, gott doftande, katalogen som man vet att man kommer bläddra i åtskilliga gånger under det närmaste året. Det måste vara den snyggaste katalogen någonsin att titta på - hoppas innehållet lovar lika gott.


Fokus i årets katalog verkar vara att göra mer av den plats man har. Att hitta dolda utrymmen och nyttja dem väl. Att våga och ge liv åt sina idéer och drömmar. Hmm… vare sig idéer eller drömmar råder det någon brist på i mitt huvud. Ständigt snurrar nya projekt, stora som små. Oftast blir det inget av dem direkt men bara det att få gå runt och fantisera om och komma på saker ger en slags tillfredsställelse. Kanske slutar det med en ny detalj – en lampa, en kudde eller nya gardiner. Inget stort alltså men ändå en liten förändring och så är man nöjd :).

Just nu går vi dock i stora förvaringsplaner. Hade vi bara råd skulle drömmen vara nya garderober i alla sovrum. Med snygga skjutdörrar som ger mer utrymme och smarta lösningar där innanför.

Så länge blir det åtminstone en ny lösning i vår hall därnere och jag kan knappt vänta… I helgen ska befintlig garderob rivas, i nästa vecka kommer rörmokaren och kopplar bort element som inte används och sedan går bilen mot Ikea!

Har ni förresten smygläst katalog och hittat något snyggt?!

Ha nu en skön fredagkväll! Regnsmatter och mörka moln ger hög mysfaktor...


1 kommentar:

Erica sa...

Förvaring är väl något man aldrig kan få för mycket av!
Tänkte bara tipsa om Garderobspecialisten som finns i Falköping. Där kan man måttbeställa "ramar" till skjutdörrar och listerna de rullar på. Sedan kan man använda sig av t ex spånskiva som man målar eller tapetserar. Vi köpte där till vårt sovrum och köpte sedan inredning på IKEA. Riktigt prisvärt men framför allt riktigt bra!
Kram!