söndag, september 04, 2011

Abrakadabra...

...simsalabim! Och så hade prinsessan Vilma förvandlat lillebror till en liten prinsessa också och lillebror, han försökte förtvivlat förvandla sig tillbaka ser det ut som. Man fick nästan ducka där han viftade som en tok med trollspöet under sin något vingliga promenad - i klackskor :)

Och nej, det var alls ingen storasyster som hade propsat på honom klackskorna (fast nog blir man inspirerad av att ha en prinsessa till syster). Det gjorde han så bra själv! Förstod först inte varför han haltade men så såg jag att han hade fått på sig en prinsessklacksko och linkade omkring och letade efter den andra. När den väl var på fick vi för en stund beskåda Alvin Show som var så underbar att tårarna rann av allt skratt.

Han körde en runda. Ut från lekrummet, in i vårt sovrum där han vände för att komma tillbaka och gå lekrummet runt. Vid lilla köket trampade han alltid på samma prickiga bricka som stod på golvet. Och varje gång gled den hala brickan iväg på mattan med en glittrande sko och små framstickande tår på. Varje gång lyckades också den lilla människan vars fot stod på brickan, parera med klopprande skor till följd och ett trollspö som viftade frenetiskt i luften...

Men han höll sig på benen, gick åter rundan in i vårt sovrum för att komma tillbaka och ännu en gång trampa på samma bricka och så höll det på. Hela tiden med viktigminen på plats :)

Alvin, lilla Alvin. Du förstår verkligen inte hur rolig du är och hur mycket glädje du sprider runt dig härhemma. Vilken lycka för oss att få ha dig här!

1 kommentar:

Anonym sa...

Han klär ovanligt bra i högklackat er minstebror :-)