onsdag, september 21, 2011

ÅhlénsFavoriter

Åhléns är en av mina favoritaffärer att strosa runt i. Tar oftast en stund då både deras inredningsavdelning och barnavdelning tilltalar mig mycket. Och så hittar man ibland böcker till bra pris, de kan ha erbjudanden på favortimascaran och mitt i allt står den där lampan man letat efter men inte visste fanns. Kort sagt, mycket på ett och samma ställe.

Kläder till mig tittar jag aldrig efter där men när jag nyss bläddrade i deras lilla tidning som damp ner i brevlådan i går hittade jag både en riktig Anna-klänning i svart och toksnygga svarta stövletter som jag varit på jakt efter hela hösten! Dessa ska komma in nästa vecka och jag kommer garanterat hålla utkik!

Måste också passa på att tipsa om deras supersnygga barnjeans. Modellen "narrow" passar våra långbenta och ganska smala pojkar mycket bra. Finns i många snygga färger just nu vilket kan vara kul som alternativ till vanliga blåjeans. De gröna har både familjens storebror och lillebror och de passar till det mesta. Sedan har Filip även de turkosa och Alvin de lila. Kostar bara 199 kronor och är dessutom riktigt mjuka och sköna - viktigast av allt!

Och den gula koftan...Mmmm, den hänger där i Vilmas garderob och lyser så fint :) Den är riktigt snygg-gul och jag skulle ge nästan vad som helst för en likadan till mig!

Till sist - det är något med bänken på bilden som tilltalar mig massor. Egentligen är den inte vår stil i modellen, särskilt inte benen men tyget skulle sitta som en smäck och bryta av fint i vår annars jätteljusa hall... Erik gillar den också men vi skulle nog vilja byta ut benen mot raka. Och vita. Vi får se, snygg är den och ibland är det kul att överraska den vanliga stilen härhemma med något lite oväntat!

Bilderna är lånade från Åhléns. Tidningsbilden är tagen på bordet i ett nästan kvällsmörkt kök trots förmiddag. I dag är det verkligen höst ute med stort H. Regnet vräker ner och allt det gröna blir mer och mer gult för varje dag som går nu.

Här neden ser ni förresten gula koftan. På en mycket ivrig dockmamma på väg att åka och hämta pappa på jobbet en dag för några veckor sedan :)

1 kommentar:

anna e sa...

Å den där bänken Anna! den har jag spanat på många gånger :) Vi kanske måste ha varsin ;)

Och gul kofta vill jag också ha!...I tjejernas garderob hänger det ju varsin redan minsann :)
Snacka om samma smak.. haha

Kram på dig och hoppas att du mår bra igen!

Kram Anna