måndag, oktober 17, 2011

Höstnytt i garderoben!

En liten glimt av några plagg som låg i kassarna från helgens tripp får ni här. Ingen har väl missat min kärlek till Villervalla vid det här laget och den här gången fick fina tröjan med randiga ärmar och stor stjärna på bröstet följa med hem i olika färgställningar till familjens små pojkar.

Och så hittade jag värsta mys-och-snygg-plagget till Alvin som jag är så lycklig över! Byxdress i samma modell som hans älskade jeansvariant från i våras som nu är knäkort. Nu i härligt höstig svart manchester och lilleman blir cool och mysig på samma gång. Fast mest mysig såklart :)

Blir glad varje gång jag hittar något annorlunda plagg till pojkar då tjejer ju har så mycket större variation i sina kläder. Till pojkar blir det kort och gott byxor och tröja och hur kul är det då inte att sticka ut med den här godbiten!

Nu ska jag krypa ner bredvid någon som redan sover hör jag. I morgon blir det extra tidig morgon för oss då vi bör vara klara tills elektrikern kommer vid den annorlunda tiden 6.35 för att se om han kan lista ut varför golvvärmen på toan inte fungerar...

2 kommentarer:

Camilla sa...

Mmm, Villervalla gillar vi ju... Tittar just nu på lilla R som ju har samma manchesterdress fast i rött. Rysligt sött och mysigt... Kan bara tänka mig hur skönt det värmer...

Anonym sa...

Jag antar att du inte blir förvånad om jag berättar att samma tröja i svart och turkost ligger hemma i våra killars garderober? :-)

Stor kram