lördag, december 10, 2011

Mammas hjärta

Här sitter jag i min ensamhet. Men det är inte tyst i huset precis. Två av tre barn (Vilma och Alvin) sover alltid "högt" och i kväll gör även Filip det. Dessutom sover de i otakt just nu alla tre - låter extremt gulligt!

Erik är på den omtalade utematchen och ser HV ihop med många tusen andra. Hoppas det inte är alltför ruggigt och regnigt för dem... Själv måste jag erkänna att jag hellre sitter här i värmen med stora godisskålen och en massa fina nobelklänningar på teven. Har lovat honom rykande varm glögg när han kommer hem. Till det blir det nog "Så mycket bättre" innan det är nattadags för oss.

Stötte på bilder tagna på en nyklippt Vilma för två veckor sedan som jag ju bara måste visa. Det var den veckan då jag var sjuk och Erik följde med till frissan Lina i stället. Och hem kom han med denna hjärtans rara lilla flicka. Finaste uppsättningen och sprayade hjärtan med glitter i på sidorna. Gissa vem som var stolt?! Och så hade hon fått välja vad hon ville när de var på H&M efter. Det blev ett Hawaiihalsband som ni ser... :) Älskar den raka, lite kortare luggen som ramar in och låter de mörka ögonen komma fram!

En förundrad tjej beskådade sedan sitt "fluff" morgonen efter. Inte riktigt den fylligheten finns ju annars...

4 kommentarer:

SandraS sa...

Namen! Gräsligt söt, får man säga så! Kan tänka mig att hon var lyyyyyycklig! Tack för idag hjärtat! Vi tyckte lite synd om Erik när vi åkte genom stan med riktigt stora droppar på vindrutan. Hoppas matchen var så spännande att det helt glömdes bort. Bamsekramar!!!

Camilla sa...

Alltså... Sötare får man leta länge efter... <3

anna e sa...

<3 !!!
Fina Vilma!

Kram

Anna sa...

:) Vilma log sitt allra stoltaste och lyckligaste leende när jag läste vad ni skrivit!