fredag, januari 13, 2012

Nu är det fredagsmys...

Ja, nu väntar Erik och film nere i soffan. Godis glömde jag att köpa när jag handlade i går. Jag. Glömde. Köpa. Godis. Förstår ni hur ovanligt det är?! Men har vi tur hittar vi på något i skåpet. Så fort jag hör ordet fredagkväll slår ju nämligen sötsuget till som trycker man på en knapp :)
Årets första vardagsfredag har varit mysig redan från start. Lugn förmiddag med pyssel och en svängom med dammsugaren tillsammans med Vilma och Alvin inledde dagen. När vi hade hämtat Filip i skolan bar det av till mormor och morfar för julgransplundring och åhh, så mysigt och fint de hade ordnat med allt. Julfika, fruktsallad och dans kring granen följdes av skattjakt på rim. Väldigt uppskattat och roligt och vi njöt stunden!
Sedan for vi hem för att lämna Filip på superhjältekalas hos en av bästisarna - det kallar jag lyxdag! Under tiden passade vi på att umgås med vänner som hade barn på samma kalas - också det sann lyx - och man förundras över att så mycket trevligheter ibland samlas på en och samma dag liksom mindre trevliga saker andra dagar (läs, i går morse!) samlas i trupp...

Önskar er alla en riktigt skön helg!

1 kommentar:

Anonym sa...

Lät som en underbar fredag!!
Trevlig helg!!! 