onsdag, februari 08, 2012

Vägen mot vitt - del 1

Ja, det lär inte bli någon lång utläggning för jag sitter nästan här och snarkar. Ute blåser och snöar det och sällan har sängen lockat mer... Sängen ja! För det är i dess rum vi började projekt övervåningen. Nu är det absolut inget jätteprojekt men det kommer göra stor skillnad. Våra ljust nougattonade väggar som vi tyckte var så fina när vi målade dem sommaren 2005 ska nu bli vita överallt och även fast den gamla färgen också var ljus blir det en enorm skillnad att få det just vitt.

Egentligen skulle vi byta sänggaveln också men det får faktiskt vänta ett tag. Det blev plötsligt inte så bråttom längre när den står där på gröna lurviga, mysiga mattan och bryter lite lagom mot allt annat som är vitt.
Ska försöka få till att dokumentera resten av rummet sedan. I kväll blev det bara en slarvigt bäddad säng som en liten person minuten innan hade gått bananas i :) och så nya fräscha gardinerna, det vårliga tyget från Åhléns (tack för smakrådandet Camilla!), favoritlampan i fönstret och såklart den i taket (fast den har hängt där innan - fick dock även den nytt liv i sin nya, vita tillvaro).
Tänk, vad lite färg och nya små detaljer kan göra. Underverk - och vi är nu taggade till tusen för resten!

4 kommentarer:

Camilla sa...

Åh så fint! Blir kul att se på lördag! Och tyget!! Fantastiskt fint! Kram Camilla

anna e sa...

Å vad fint det blir Anna!! Kul :)
det får jag spana in snart live ju!!
Kram på er!

Erica sa...

Så fint!
Oj, vad det fanns att läsa här sedan jag var inne sist. Vår dator blev lite sjuk och vi var utan den en dryg vecka...
Hoppas ni alla får vara friska nu och att bacillerna håller sig långt bort. Vi har haft en riktigt VAB-rik januari, det gick bara runt runt mellan tjejerna. Nu trodde vi att det var över för den här gången men så fick Isabelle feber igår kväll igen.
Kram

SandraS sa...

Suuupersnyggt! KRAM!