måndag, mars 19, 2012

Barnkasse

Några stenhårda knackningar på dörren sent i kväll och jag blev så rädd att jag bokstavligen nästan rullade ner från soffan där Filip och jag låg som två halvsnarkande sälar och försökte kolla på hockey.


Hade helt glömt att vi skulle få leverans av Linas Barnkasse och där kom den då. Av en hurtfrisk tjej som var minst dubbelt så pigg som jag och som med intensiva och snabba rörelser håvade in två stora kassar på vårt hallgolv, önskade trevlig kväll och lika hårt som hon knackat stängde dörren om sig igen. Jag hann inte riktigt med där i mitt pömsiga tillstånd kan jag säga men härligt, trevligt var det att sedan få fylla kylskåpet med en massa gott. Det var länge sedan vi hade en matkasse nu och därför passade vi på att testa premiärleveransen av Linas barnvänliga variant.

Så i veckan ska vi äta lurig lax med krämig risoni, cowboygryta från vildaste västern, fyllda pastakuddar, kalkon med dillsås och så som la grande finale - husets Vesuvio! Ska bli spännande att se om detta kommer gå hem eller inte. Det där med matlust och smak - eller avsmak - för olika rätter kan ju i en barnfamiljs liv vara en fråga om dagsform. I alla fall här hemma :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser fram emot en rapport om hur det avlöpte.
Kram viktoria

SandraS sa...

Mums! Har sett reklamen från TV på Barnkassen och varit sugen på att prova, du måste berätta hur det blev sen!