måndag, mars 12, 2012

Besatt – av blått!

Ja, jag vet faktiskt inte vad som har hänt men den forna blåhataren är som bortblåst. Eller hataren kanske är att ta i men det är ingen färg jag någonsin valt tidigare som ju alla som känner mig vet. Och jag står fortfarande fast vid att jag tycker pojkkläder kan vara väldigt trista då de bara är blå, blå och blå med lite ljusblå och marina detaljer. I kombination med andra lite gladare är det dock fint och det har jag kunnat tycka innan också även om jag inte köpt det själv.

Förrän nu. Pojkarna har plötsligt en hel del turkost (i alla fall en variant av blått!) i sina garderober, Vilma har en blå klänning och jag har förutom favoritklänningen från i höstas numera även en blå ”koftkompis” till den. Dessutom har jag köpt en härligt vårlig kort klänning med fint fall på H&M och så då, tadaaa… en VÅRJACKA! Jag. Anna. Har. Alltså. En. Blå. Jacka. Och som jag älskar den!


Den har allt – lite puff på ärmarna, volangdetaljer längst ner på desamma, den rätta modellen, den rätta nyansen. Och. Den är alltså blå :)

Finns just nu på
Lindex för 599 kronor.

3 kommentarer:

anna e sa...

:)

Härligt Anna! Du är såååå snygg i jackan minsann!

Kram Anna

Camilla sa...

Heja heja! Ja blått är flott tycker vi (och kanske speciellt O...)!! Finns så mycket snyggt i blått nu! Och håller med ovanstående kommentar, du är verkligen supersnygg i jackan!! Kram kram C

Anna sa...

Åhhh, vad ni är snälla!!!
KRAM på er :)