lördag, mars 10, 2012

Vem vinner?

Vaknade mycket piggare i dag tack och lov då det var simskoledag och vi dessutom hade en sedan länge inbokad Monkeytowneftermiddag med kära vänner inbokad. Allt detta gick av stapeln men nu börjar mamma Annas krafter sina rejält och soffläge resten av kvällen känns mer än lockande...

Och vad hade då kunnat passa bättre för en Mellofanatiker som mig än självaste finalen! Ja, vad tror ni nu? På ett sätt känns det självklart om man tror alla bettingsidor och tidningar. Samtidigt kanske en så stark förhandsfavorit inte håller hela vägen?

För mig får dock Loreen GÄRNA vinna! Tycker hela hon är super och låten är grymt bra. Vi försökte göra en Top 5 vid kvällsmaten men fick utöka det till en Top 6 då det är så många bra låtar med i kväll. Utan inbördes ordning gissar vi på Loreen, Danny, Lisa, Top Cats, Torsten och David Lindgren på de första platserna och därmed har vi ju nästan helgarderat oss ;) Precis så som familjens storebror ofta gör när han ska gissa på saker: "Jag tror det blir den det blir", säger han. Smart om man inte vill ha fel ;)

Trevlig mellokväll på er!

Inga kommentarer: