söndag, augusti 26, 2012

Ute på tur

Om ni ser något blått som far förbi så kan det vara Alvin Polis som är ute på en runda för att se så allt går rätt till. Hans nya fordon kan vara både snabbt och ganska långsamt. Ibland hänger liksom lilla sparkbenet upp sig och han tar sig fram i en myras tempo men sen så kommer han på det igen och svischar fram så stolt!


Behöver man bärhjälp är han också väldigt villig att frakta saker i sin korg. När jag på förra rundan frågade om han kunde hjälpa mamma att bära hennes nycklar så nickade han allvarligt, la nycklarna omsorgsfullt i korgen och gled iväg med viktigminen som innebär helt stängd mun och lilla näsan en bit upp i vädret :)

Hoppas helgen varit god för er förresten! Svooosch, sa det och så var det sen söndagskväll. Igen. Konstigt det där hur helgerna flyger. Vår har varit väldigt social med folk hemma både fredag och lördag och så mysigt kusinkalas i dag. Nu lockar sängen och vi går i morgon in i en för oss väldigt ovanlig vecka - i positiv bemärkelse, men mer om den en annan dag. Nu säger jag natti natt!

Inga kommentarer: