torsdag, september 20, 2012

Favorit

Musik snurrar ständigt i bakgrunden härhemma och den är väldigt blandad. Just nu har jag många nya favoriter men den här toppar listan - Lyckligare nu. Vilken tjej hon är! Dessutom min favorit i den upplagan av Idol hon var med i och jag hoppades just att hon skulle släppa något i stil med det album hon släppt; "Till mina älskade och älskare". Lyssna om ni inte redan gjort det! Någon mer än jag som tycker att man hör samarbetet med Orup ganska tydligt på en del ställen?

Annars har jag varit duktig de här timmarna. Inte gjort något fast det kryper i mig... Däremot kokat över pastavatten två gånger och tagit största grytan fast det bara var jag som skulle äta. Precis sådana små konstiga detaljer är det som skrämmer mig och skvallrar om att huvudet lite är någon annanstans...

Nu blev det alldeles nattmörkt här så säkert blir det ösregn lagom tills vi ska ut och promenera ett antal gånger de närmsta timmarna. Håller tummarna att solen hittar tillbaka!

På tal om lycklig förresten. Mitt i allt fick jag för en stund sedan ett VÄLDIGT roligt, överraskande och positivt samtal och jag ler nu i huvudvärken. Vad det handlade om kan jag inte avslöja riktigt än men snart! Kan inte annat än förundras över hur mycket som händer och hur snabbt men jag antar att det är livet.

Inga kommentarer: