söndag, september 23, 2012

Pensionsfrukt och fiskpinnefläta

Och ännu en gång - ett litet godnatt såhär alldeles försent :) Helgen har bjudit på en hel massa. I går gav vi oss ut på lite äventyr. Dels för att vi var sugna på det och att jag verkligen ville komma ut. Dels som ett litet experiment. Det gick mestadels bra men bland för mycket folk och i för mycket ljud kändes det plötsligt som om jag befann mig i en liten burk. Så väldigt märkligt är det här...

På kvällen var vi bortbjudna och jag är så GLAD att vi inte ställde in det! God mat, mysig höstdukning, galet glada barn som lekte tills de inte orkade mer och så på det trevligaste sällskapet. En riktig vitamininjektion och ännu en gång är jag så innerligt tacksam för alla härliga människor vi omger oss med!


I dag har mitt dumma, dumma huvud varit i en slags hela-dagen-lång-dimma och jag vill inget hellre än att vakna upp i morgon och må precis som vanligt igen. Det här är inget kul.

Något som däremot är riktigt roligt; helgens felsägningar. I går lekte Vilma och hennes allra bästa Olivia med Rapunzelbarbie och jag hörde vid ett tillfälle hur Vilma beundrande sa "Åhh, vilken fin fiskpinnefläta!", varpå O fnissande utbrast "Neeej, Vilma. Inte fiskpinnefläta.", och Vilma lite förvirrat tänkte så det knakade på vad hon sa som blev fel. Får se om jag kan lära både mig själv och henne att göra fiskbensfläta någon dag...

Och i kväll vid kvällsmaten skulle Filip gissa innehåll i smoothien. "Den där med små kärnor i, vad heter den nu igen? Pensionsfrukt menar jag!" :)

Inga kommentarer: