fredag, januari 25, 2013

Fri!

Efter sjutton dagar med feber hände det så äntligen. Jag vaknade feberfri i morse… Wiiihooo! Det går inte att beskriva känslan, hade nästan glömt hur det kändes men det är så fantastiskt skönt. Nu är det väl säkrast att inte ropa hej för snabbt dock. Bakslag har ju kommit tidigare men det går helt klart åt rätt håll nu och ingen är gladare än jag. Jo, Erik kanske :) Jag hostade förresten verkligen sönder något i ryggen i går för den är riktigt illa i dag men just nu struntar jag fullkomligt i det.

Erik hade i morse med sig lediga Vilma och Alvin som ska lyxa rejält och tillbringa förmiddagen hos farmor och farfar och eftermiddagen hos mormor och morfar. Filip vinkade jag av strax innan åtta och han var minst sagt fullpackad när han gick. Gympadag och dessutom skridskor, hjälm och hockeyklubba med då de har spolat grusplanen på skolgården. Bara nästippen och två stolta ögon syntes bland alla kläder och jag kan just tro att han kände sig stor som i dag ska gå själv både till och från skolan!
 
Har nu firat mitt nya, mycket piggare tillstånd med att dricka rykande varm latte som för första gången på länge smakade gott. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan vila mig i form inför helgen då jag också hoppas kunna gå UT för första gången på evigheter! Termometern visade på -16 i morse och det är en vacker men isande kall vintervärld där ute i dag.

Trevlig fredag så länge!

1 kommentar:

Camilla sa...

Detta inlägg gjorde min helg! Äntligen!! Säger vi här med!! Hoppas din helg fyller dig med energi! Många helgkramar ❤