fredag, februari 15, 2013

Små, små ord om kärlek…

Det märks en viss skillnad härinne om jag är hemma eller inte, visst? Då är det så lätt att finna tiden till att bara sätta sig en sväng och knappra ner några rader, men så snart den helt vanliga vardagen smyger sig på, då finns inte riktigt de där stunderna.

Och när de har funnits den här veckan, vet ni vad mamman och pappan har gjort då? Jo, då har de sovit och slumrat och snarkat. Överallt och ingenstans. Jag trött efter hela arbetsdagar vilket var en omställning från vad jag pysslat med de senaste veckorna men ack så välkommet. Jag älskar verkligen mitt jobb och har njutit stort av att träffa alla härliga kollegor, möta kunder och ta igen det jag missat. Eller, kanske jag ska säga, en del av det jag har missat för vi har högsäsong just nu och jag har liksom missat hela uppstarten till det vilket innebär att mitt huvud har jobbat minst dubbelt denna vecka. Och pappan, hjälten i huset, han har nog slappnat av en smula nu när mamman is back och han inte har behövt känna allt ansvar han haft när jag har varit sjuk. Så har jag varit trött är det bara förnamnet till vad han har varit.


Men så i går började det vända. Vi var båda pigga samtidigt hela kvällen och det kunde ju knappast ha passat bättre den hjärtans fina dag som var! Vår förlovningsdag dessutom… Vi kan ju inte låta bli att fira lite extra trots det kommersiella jippo Alla Hjärtans Dag i mångt och mycket är men jag är ju så svag för hjärtan i alla dess former att man måste passa på. Annars tycker jag att kärleken ska firas alla dagar. Det är ju den vi lever för, av och med och det är så lätt att göra det lilla extra helt vanliga dagar också – och på så vis få dem till ovanligt bra vardagar. Men att hylla kärleken lite extra en dag på året, det tycker jag är fint. Att påminna och påminnas om vad som egentligen är det viktigaste!
Jag var så nära att klicka hem fina tavlan från Isa Form inför dagen men så kunde jag helt enkelt inte bestämma färg… Rosa eller röd? Så typiskt veliga mig. Men upp på en vägg här, det ska den.  Snart. Har varit min favorit bland Isas alla fantastiska tryck ända sedan jag för första gången såg den. Visst är den fin? Så enkel, så ren och med den självklara texten. We are good together. För det är ju precis det vi är. Älsklingen och jag.


 Bilden på finaste tavlan har jag lånat från Isa Form.

Inga kommentarer: