lördag, februari 09, 2013

Vilken kväll!

Åhh, ännu en riktigt mysig dag och jag känner mig så lycklig som faktiskt mår ganska bra. Lite trött och hostig men det lär väl sitta i… och så revbenet då men annars är det nästan gamla vanliga Anna som sitter här bakom tangenterna igen :)

Det har snöat tätt så gott som hela dagen och medan Vilma var på efterlängtat 5-årskalas hos kompisen Smilla på förmiddagen passade vi andra på att gå på fik, handla god dryck och mat till kvällen samt ta en tur till leksaksaffären. Sen har vi varvat städning med lek och pyssel, allt i ett sådant där behagligt tempo.

Och vilken tevekväll som väntar! Först Melodifestival, sedan QX-galan som ju verkar ha varit extra bra i år. Protokoll till mellon ligger redan och väntar, liksom gigantiska godisskålen och dessa små godingar. Fast det vet vi inte än, om de är godingar alltså?! Någon som testat? Jag är en riktig ”ostbågeoman” men den extra smaken på dessa… nja… kanske tycker jag för bra om de gamla vanliga. Formen är ju dock nästan för söt för att vara sann och perfekt uppladdning inför den extra kärleksfulla vecka som väntar!

Ha en riktigt mysig lördagskväll nu så hörs vi alldeles säkert i morgon!

2 kommentarer:

SandraS sa...

Vilka söta snacks =)

Anonym sa...

Så skönt att du känner dig bättre!
Kram Erica