tisdag, maj 21, 2013

Fjärilar

Visst är de fina, dessa fjärilar som man ser överallt? Jag är ju väldigt svag för vackra symboler såsom stjärnor, hjärtan, enkla blommor och såklart - fjärilar. Både på kläder och detaljer i inredning.

Tyckte fjärilen som årets symbol i Eurovision Song Contest var så otroligt vacker och att tanken med den var så fiffig.

Någon annan som har anammat fjärilstrenden är vår lilla Vilma härhemma! Jag tror rentav att hon har handlat på sig det mesta av H&M:s fjärilssortiment till sommaren :) Tre fjärilsklänningar, en tunika, ett hårband... och alla är de favoriter. Den ni ser på bilden är den nyaste av dem och den får nog bli årets "finsommarklänning". Invigdes på bästa tjejkalaset i söndags och fick sen sitta på resten av kvällen.

Här är hon djupt koncentrerad i Eriks gamla spel från när han var liten. Ni skymtar det lite grann på någon av bilderna - en riktig flashback från 80-talet, minns dock inte vad det heter men man ska genom knappar och rattar klara olika små banor med en kula! Galet roligt!

Vaknade förresten i morse riktigt piggelin i huvudet och har sen varit på alerten hela dagen på jobbet. Tänk att två dagar kan vara så olika...

De två minsta sussar nu sött, Alvin efter dagisdag och Vilma efter utflyktsdag med sin grupp på dagis. De har varit på Upptech och tagit körkort på elbilar. Om storebror var avis och mindes när han själv gjorde det? Ja :)

Storebror ja... Stackars Filip är just nu på jourcentralen. Han vaknade för drygt en vecka sedan med superont i ena låret och svårt att gå. Tänkte att det nog var en sträckning eller överansträngning då det nu cyklas, hoppas, spelas innebandy och fotboll mest hela dagarna. Det onda försvann efter ett par dagar och han kunde gå som vanligt igen men nu har det kommit tillbaka så i dag ringde Erik vårdcentralen som utan att ens lyssna klart ville att vi skulle kolla upp detta då killar i hans ålder kan drabbas av någon slags infektion i höften... Hoppas innerligt att det inte är något konstigt utan bara en envis sträckning som inte ger sig.

Inga kommentarer: