söndag, juni 02, 2013

Marknad, rabarber och värme


Hej i söndagen! Egentligen kanske jag borde låta bilderna tala i dag och nöja mig så men det går ju inte. Har jag väl satt mig här så bara måste fingrarna få dansa en stund över tangenterna!

Vi har haft så soliga dagar nu, fyllda av värme och sommarkänslor. I fredags hamnade jag och de små på marknad i stan en sväng. Alvin fick till sin stora lycka provsitta en riktig sopbil och sen köpte vi grön sockervadd som skulle smaka äpple. Iiihh, vad sött och sliskigt det är alltså. Vi tog faktiskt en svängom med tandborsten direkt när vi kom hem för det där känns bra giftigt för de små tänderna...

I går var det marknad här hemma och det är så mycket mysigare om ni frågar mig. Lagom stort och inga superlånga köer. Vi tittade på sötaste karnevalståget som dansade skön samba längs gatorna, sen hopp i hoppborg, spel på chokladhjul och ballongköp innan vi for hemåt igen.
Dagen i dag har bestått av lek, lek och åter lek. Först kompisbesök för Vilma hela förmiddagen och sen trevligt fikabesök för oss alla i eftermiddag. Vi smaskade i oss rabarberpaj och chocholate chip cookie i ett syréndoftande och tryckande hett uterum. Och barnen de lekte, mammorna de pratade och papporna - de lekte de med :) Innebandy på altanen och sen lite tevespel till Filips stora lycka.

Tiden nu är underbar. Allt är plötsligt så enkelt och smidigt och lätt. Alla så glada och nöjda. Värmen gör helt klart något med oss och jag gillar det. Massor!

Bara för att tydligt markera att det inte är en vanlig söndag svängde jag nyss bort till Ica och köpte en STOR påse lösgodis. Alldeles strax blir här söndagsfilm och sen får vi lägga oss och ladda för en dag på förskolan Äventyret!
En salig blandning ögonblickbilder från mobilen. Så lätt att hoppa över de oskarpa, snabbt knäppta bilderna men jag ska skärpa mig där. Det är ju oftast de som är ärligast och snappar de där härliga stunderna, inte sant?!

Inga kommentarer: