fredag, augusti 16, 2013

Final

Har Sommarlov varit poppis hemma hos er i år? Här har teven åkt på vid 9 varje morgon hela sommaren (utom den morgonen då vi alla sov!) och i alla fall första halvtimmen har alla tre små för det mesta suttit klistrade. Men så har det också bjudits på en hel del Fåret Shaun och Just Kidding och det är ju bara för härligt! Så mysigt att så tidigt på morgonen sitta och tokskratta tillsammans!

I morse missade vi av förklarliga skäl finalen då här ju inte råder sommarlov längre. Inte för de flesta i alla fall, så det blev fredagsmys framför reprisen i kväll istället. Och lika underbar som deras allra sista Dela-dans var, lika underbar var Alvin som for upp i sina små kalsonger och vickade på minirumpan så hela vardagsrummet kom i gungning. Han smittar lätt av sig, lillebror och strax var alla uppe. Inte i kalsonger, men väl med koncentrerade blickar för att hålla ordning på steg och armviftningar och jag undrar om det faktiskt inte var minst som satte dem bäst.

Jag har inte det minsta svårt att se Alvin på ett dansgolv om sisådär en 11-14 år :) Haha, han påminner väldigt mycket om en viss Erik. Återigen - inte med tanke på kalsongerna men, ja ni vet, i stilen på något vis. Kanske ska jag filma nästa gång i stället ;)

Som vanligt är jag väldigt bloggsugen och hoppas hitta hit igen flera gånger i helgen. Har lite klädtips som jag måste dela med mig av bland annat...

Inga kommentarer: