onsdag, november 20, 2013

Den vackra hösten...

...är nu ett minne blott och i kväll hälsar vi nästa årstid välkommen på riktigt. Vintern är här. De första snöflingorna, ja vad ska man säga - de dalar inte precis ner utanför fönstret. Snarare kommer de vågrätt ner från himlen och vi njuter av värmen och myset härinne.

Den genomträngande doften av nyimpregnerade skor håller mig just nu sällskap och på dörrmattan står de på rad. Tre par varmfodrade skor. Än så länge alldeles rena, oanvända och ovetandes om vilka äventyr dess nya ägare ska ta dem med på denna vinter.


Det första äventyret ska de faktiskt ut på redan i morgon men vad det blir får ni veta då. Sängen lockar nu mer än vanligt men så har de senaste veckornas nätter varit alltför korta. Vet faktiskt inte när jag sov mer än sex timmar en natt senast och det är ju faktiskt för lite i längden.

Jag bara måste dela dessa bilder med er innan det känns alldeles försent. De togs för bara några helger sedan. Då när hösten var som vackrast. Löven som färggladast och solen fortfarande liiite varm. Vi åkte förbi samma ställe som den där kvällen då vi plockade midsommarblommor. Och vi såg samma träd. Samma åkrar. Samma men ändå annorlunda. Jag tycker vyn är så vacker och jag lovar att framöver visa den även i vinterskrud!

Nu - over and out. Renbäddade sängen - here I come :)

Inga kommentarer: