lördag, januari 11, 2014

Lördagsäventyr

Hallå i stugan! Redan lördagskväll och här laddar vi för Det största äventyret på teve. Såg ni förra veckan? Gillar den typen av program och så mysigt nu när barnen är vakna lite längre och tittar med!
 
Första vanliga helgdagen på länge i dag känns det som och efter att Alvin hade varit på kalas på förmiddagen slängde vi snabbt i oss lite mat för att sen ta en tur till Gällstad denna superregniga och gråtrista januarilördag. Det som bara skulle bli en liten rolig flaneringstur slutade med nya skidbyxor till mamman - i modell smalare vilket jag både längtat och letat efter länge! Men det räckte inte där utan vi fyndade även underställ till nästan hela familjen, basplagg till pappan, ett par snygga vardagstoppar till mig och så snyggsötaste kläderna till Vilma i lite mer stortjejstil. Måste komma ihåg att visa i morgon!
 
Bildlöst blev det här men i alla fall ett hej. Förhoppningsvis på återseende i morgon igen. Om bara tiden fanns skulle jag lätt kunna blogga mig igenom flera dagar. Suget är större än någonsin och inläggen liksom står på kö i huvudet...!

Inga kommentarer: