måndag, maj 12, 2014

Perfect days!

Hej i måndagskvällen! Inleder veckan med några bilder från helgen som var. Helgen då regn och sol verkligen avlöste varandra. Liksom försökte springa ikapp och ibland vann regnet och drog på som bara den, ibland var solen snabbare och passade på att stråla riktigt varmt mot oss!
I lördags skulle fina vänner traditionsenligt komma hit och titta på kvällens mellofinal. Och plötsligt på eftermiddagen vände vädergudarna kylslaget mot nästan sommarvarmt och vi dukade för grillad uppladdning i uterummet. Alvin kom på att han och en av favorittjejerna i hans värld skulle sitta själva i soffan med ett eget litet bord och det ordnades väldans med kuddar medan jag dukade åt de två!
Så underbara är de. Som ett litet, litet par. Så trygga tillsammans. Inget tillgjort. Ingen press att vara på något annat sätt än den man är. Alvin och Clara liksom J Som har känt varandra sedan han var ett halvår och hon typ två veckor. Sen har ju lilla tjejtjusaren en till liten skrutta i sin värld som han tycker så mycket om… men när man frågar om han är kär sätter han bara små armarna i kors (som på bilden), flinar lurigt och säger nä-ä, de är BARA mina kompisar… Hihi, söta så det förslår är de i alla fall!
 Men vilken kväll det blev! Perfekt spektakel att titta på med vänner för annars vet jag några som hade snarkat gott i soffan efter ett par av alla timmar. Tyckte faktiskt det var ovanligt många bra bidrag och vinnaren var helt rätt. Vilken magisk stämning det blev när vinnarlåten framfördes i slutet! Med alla flaggor viftades huller om buller. Så förenat och fint och fyllt av hopp.
 Nu in i duschen, sen ska vi bänka oss framför finalen av Mästarnas Mästare som vi inte såg i går kväll då Erik jobbade. Fantastiskt nog har vi inte lyckats höra eller se vinnaren på hela dagen och nu borde vi väl klara oss, eller...?!

1 kommentar:

Anna E sa...

TACK fina ni!!! Supermysig lördag!!😘