onsdag, augusti 13, 2014

En härlig dag!

Vissa dagar sticker ut lite grann.

Vi har i dag hängt med gamla och mycket kära vänner som vi inte träffar jätteofta men när vi väl ses... Åhh, det är alltid lika härligt, roligt, smidigt och alldeles, alldeles underbart. Alla klaffar med alla och bryr sig om alla. Barnen leker och leker och alla är sams och snälla och man tror knappt det är sant :)
 
Eftersom vädret verkade bli väldigt ostadigt har dagen bestått av allt från Smålandslek på Ikea till lunch på samma ställe, lek i rolig och annorlunda lekpark med en hisnande gunga (som ni ser på den härliga bilden mamma Sandra fångade), spring till skydd i bilen för plötsligt hällregn (och molnet det kom från ser ni också på bilden...) och så fortsatt lek på innelekställe där mammorna fick sig en välbehövlig latte och en stunds prat innan det var dags att säga hejdå för den här gången.
 
Det finns något speciellt i det där när man träffar vänner som man känt länge och som funnits i barnens liv sedan de var små. Att även fast det går månader ibland mellan träffarna så halkar alla liksom in där de var sist man sågs. Barn är så enkla där. Och vi vuxna har ju knappast några problem att få tiden att gå vi heller! Hihi, så ivriga och babblandes och flamsiga att vi alldeles glömde min Ikeapåse i deras bagage... Så kan det gå :)
 
Så tacksam för alla finingar vi omger oss med. Sommaren är ju en tid då man umgås extra mycket med andra familjer och vi kan bara skatta oss lyckliga som hamnade där vi hamnade. Pratar ofta om det faktiskt, vilken tur vi har haft och hur mycket det betyder att man vet att barnen har det så bra även när de är hos andra!
 
Med de orden är det bäst att jag kryper ner. Regnet smattrar åter mot rutorna och visst var det höstvindar man kände genom de öppna dörrarna i kväll? I morgon ska vi alla öva på att gå upp tidigt. Jag har fått ändrad frisörtid och ska vara på plats där klockan 8.00 *snark*. Min fina Lina har sjuka barn så det blir till att testa en ny frisör - fast på samma ställe, så förhoppningsvis finns det nya färgreceptet från förra gången bevarat...
 
Natti natt!

Inga kommentarer: